Za hitne slučajeve: +381 63 785 21 29
O Nama
Grey Dental

Grey Dental

Stomatološka ordinacija Grey Dental osnovana je 1996. godine i kroz ordinaciju je do danas prošlo više desetina hiljada pacijenata, a svake godine se obavi oko dve hiljade pregleda i intervencija.

Sam proces rada i razvoja ordinacije se zasniva na timskom multidisciplinarnom pristupu u radu, neprekidnom tehnološkom i stručnom usavršavanju, unapređivanju organizacije rada i komunikacije sa pacijentima, pouzdanim saradnicima van ordinacije.

Dr Gordana Kovacevic

Dr Gordana Kovačević

Doktor Stomatologije
Specijalista ortopedije vilica

Rođena u Novom Sadu gde je završila školovanje. Diplomirala na medicinskom fakultetu u Novom Sadu / odsek stomatologija, gde je i specijalizirala 2003 godine. Završila više stotina sati kontinuirane medicinske edukacije. Član stomatološke komore Vojvodine i društva lekara Vojvodine. Osnivač i vlasnik je ordinacije Grey Dental od 1996. Majka troje dece.

Dr Dusan Milosevic

Dr Dušan Milošević

Doktor Stomatologije
Osnivač Udruženja privatnih stomatologa i Medicinara Srbije

Rođen u Novom Sadu gde je završio školovanje. Stomatološki fakultet završio u Beogradu. Završio više stotina sati kontinuirane medicinske edukacije. Posebno se interesuje za protetiku i oralnu hirurgiju. Član stomatološke komore Vojvodine i društva lekara Vojvodine. Od 2014 je zaposlen u ordinaciji Grey Dental. Bavi se svim domenima opšte stomatologije i protetike. Oženjen je i otac četiri sina.

Dr Gordana Kovacevic

Ivana Lazarević

Završila srednju medicinsku školu u Zrenjaninu 2003 godine, smer stomatolska sestra — tehničar. Zaposlena u stomatološkoj ordinaciji Grey Dental od 2006 godine.

Dr Dusan Milosevic

Jasmina Gavrilović

Učenica na praksi iz srednje Medicinske škole “7 April” iz Novog Sada, smer stomatološka sestra.

Volonterski rad sa decom predškolskog uzrasta

Početkom svake nove školske godine, od 2014. održavaju se besplatni sistematski pregledi sa decom iz privatnih vrtića i državne ustanove Radosno Detinjstvo. Volonterski rad započet inicijativom Dr Dušana Miloševića.

Volonterski Rad
Dečiji vrtić u poseti ordinaciji
Volonterski Rad
Dečiji vrtić "Radosno Detinjstvo" u poseti ordinaciji

Treba Vam dentalni pregled?

Termin se zakazuje telefonom ili lično bar 24h unapred.

Treba Vam dentalni
pregled?

Termin se zakazuje telefonom ili lično
bar 24h unapred.