Za hitne slučajeve: +381 63 785 21 29
Estetska Stomatologija

Estetska Stomatologija

Lep osmeh podrezumeva, pre svega, zdrave zube i desni. Da bi osmeh bio neodoljiv, potrebno je da zubi budu zdravi, zadovoljavajuće boje, lepo oblikovani i pravilno raspoređeni.
Vremenom zubi menjaju boju. Razlozi su različiti: od hrane i pića koje konzumiramo do starenja zuba. Međutim, danas je tako lako imati bele zube! Izbeljivanje zuba je procedura u kojoj se uklanjaju sve vrste diskoloracije, odnosno promene boje na površini zuba, čime zubi postaju belji. U ponudi su različite metode za izbeljivanje zuba. Koju ćete izabrati zavisi od Vas. Ordinacijsko, profesionalno izbeljivanje zuba je kratkotrajna procedura koja se, obavlja u ordinaciji, podrazumeva beljenje zuba kontrolisano od strane stomatologa. Ordinacijska tehnika izbeljivanja podrazumeva korišćenje izbeljivača veće koncentracije, zbog čega se radi u kontrolisanim uslovima. Potrebno je aplikovati zaštitu za gingivu i ostala meka tkiva. Postupak traje oko sat vremena. Prednost ove metode je što se već u prvoj poseti vide rezultati.

Kompozitni Ispuni

Zbog svojih loših estetskih i biomehaničkih osobina amalgam se ne upotrebljava u našoj praksi. Materijali u boji zuba danas se upotrebljavaju i na bočnim zubima u vidu direktnih ispuna ili inleja i onleja. Kroz slaganje boja i kopiranje svih specifičnosti bićete iznenađeni estetskim i funkcionalnim rezultatom u jednoj poseti.

Beljenje Zuba

Beljenje zuba je danas u svetu načešća stomatološka intervencija kod odraslih. Sprovodi se kroz više različitih metoda koje se u osnovi dele na kliničko i kućno beljenje. Veoma je važno da bude sprovedena pod kontrolom stomatologa. Upoznavanjem sa prirodom Vaše prebojenosti i nijanse koja se želi postići odlučićemo koja je metoda za Vas najprimerenija. Pažljivo ćemo prodiskutovati svaki pojedinačni slučaj i upoznati Vas sa prednostima odabrane metode.

Radno Vreme
  • Ponedeljak – Petak
    12:00 – 20:00
  • Dežurstvo vikendima i praznicima
Prva Poseta
Svaki pacijent ima pravo na pregled i preciznu analizu zdravlja svojih usta i zuba. Tom prilikom se izrađuje plan terapije koji je, kao i pregled besplatan.
Hitni Slučajevi
Svakom pacijentu sa bolom, otokom…, ćemo pružiti hitnu medicinsku pomoć.

Treba Vam dentalni pregled?

Termin se zakazuje telefonom ili lično bar 24h unapred.